GÖSTERİN BÜYÜKLÜĞÜNÜZÜ

GÖSTERİN BÜYÜKLÜĞÜNÜZÜ

Gebzespor’un ana problemi para değil, yönetilememek.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz önderliğinde Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in aktif destekleriyle bölgemizde Gebzespor konulu uzun vadeli bir plan için bir araya  gelip  fikir birliği yapılması, güçlü bir yönetim oluşturulması gerektiği düşünülüyor.

LAF DEĞİL İCRAAT YAPALIM
Gebzespor’un yeni isimlerden kurulu yepyeni bir sayfa açması gerekiyor. 
İsmi yıpranmamış, futbolu ve yönetme kabiliyeti yüksek yeni isimlerin kulüp bünyesine katılması noktasında kent büyüklerinin önderlik yapması bekleniyor. 
Gebzespor camiasının büyük saygı duyduğu son yıllarda taraftarlara otobüs desteği vererek Gebzespor’a katkı sunan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in takımında  genel ihtiyaçlarını karşılayabileceği önemli destekler vermesi bekleniyor. 
Gebze bölgesinde faaliyetlerini sürdüren varlıklı iş adamlarını Gebzespor’a maddi manevi destek vermesi için bir araya getirip kalıcı bir destek platformu oluşturabileceği düşünülüyor. 
Samimi kişiliği ile herkesin büyük saygısını kazanan Nail Çiler’in yapacağı çağrının yüzlerce kişiden karşılık bulacağı öngörülüyor. 

BU KENTTE SADECE İLKER ÇAKIR YOK
Başarı belki nasip olmadı ancak Gebzespor için  elinden geleni tüm samimiyetiyle yaptı. Herkese karşılıksız destek verdi.
Kulübün kapanmasını önleyerek, transfer yasağını kaldırarak adını tarihe yazdı. 
Onunda gücü enerjisi bir yere kadar. 
Bu kentte sadece İlker Çakır yok. 
Başta Gebze Belediye Başkanı  Zinnur Büyükgöz olmak üzere kent büyüklerinin bu şehrin markası olan Gebzespor’a sahip çıkması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.