GOSB’da  panel düzenlendi

GOSB’da  panel düzenlendi

  Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Dairesi Başkanlığı, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı ve Gebze Organize Sanayi Bölgesinin işbirliğinde “İş...

 

 

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Dairesi Başkanlığı, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı ve Gebze Organize Sanayi Bölgesinin işbirliğinde “İş Mahkemeleri Kanununun Getirdiği Yenilikler ve Arabuluculuk” konulu panel, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Gebze Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Murat Yüksel, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda sanayici katıldı.

ARABULUCULUK UYGULAMALARI SUNUMU

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu’nun ev sahipliği yaptığı panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu’nun konuşmasının ardından birinci oturumda, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talat Canbolat arabuluculuk uygulamaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Panelin ikinci oturumunda ise Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Dairesi Başkanı Hakan Öztatar bir konuşma gerçekleştirdi. Panel konuşmacılarının ardından Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım söz aldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Vali Hüseyin Aksoy ile GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından, katılımlarından dolayı Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Dairesi Başkanı Hakan Öztatar’a plaket takdim edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.