GOSB’DA DÜZENLENDİ: AR-GE ve Tasarım Merkezleri Yenilikçilik ve İşbirliği Paneli

GOSB’DA DÜZENLENDİ: AR-GE ve Tasarım Merkezleri Yenilikçilik ve İşbirliği Paneli

“Ar-Ge Merkezleri Destek ve Teşvikleri”nin anlatıldığı ve “Sanayi İşletmelerinde Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri”nin paylaşıldığı panel, GOSB’da gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu ile GOSB’un ortaklaşa gerçekleştirdiği “Ar-Ge Merkezleri Destek ve Teşvikleri”nin anlatıldığı ve “Sanayi İşletmelerinde Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri”nin paylaşıldığı panel, GOSB’da gerçekleştirildi.

Açılış Konuşmalarını GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ile Marka Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun yaptığı panelde, Prof. Dr. Engin Özdemir Ar-Ge Merkezi Teşvik ve Destekleri konularında bilgilendirmede bulundu.

KATILANLAR

Programın son bölümünde ise Arçelik-LG Klima San. ve Tic. A.Ş. Ar-Ge Müdürü Emrah Yılmaz, Onko İlaç San. ve Tic. A.Ş. Ar-Ge Merkezi Bilimsel Grup Müdürü Recep Avcı ve Samm Teknoloji İletişim San. ve Tic. A.Ş. Ar-Ge Yöneticisi Erkan Özkan, katılımcılarla İşletmelerindeki Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İyi Uygulama örneklerini paylaştılar.

Soru-cevap bölümünün ardından panel sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.