GOSB  ve İSMMMO semineri

GOSB  ve İSMMMO semineri

GOSB ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) işbirliğinde  "OSB'de Kurulu Şirketlerin Yararlanabileceği Destek ve Teşvikler ve Döviz Pozisyonunu Etkileyen İşlemlerin TCMB Tarafından İzlenmesi İle Bağımsız Denetimde Güncel Uygulamalar

Seminere, İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir, Kocaeli SMMMO Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, KSMMMO Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, KSMMMO Saymanı Oray Ulusoy, KSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Öner ve Veysel Çelik, İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurul Sekreteri Filiz Bülbül, İSMMMO Avrupa Birliği Uygulamaları Komite Başkanı Muharrem Karataş ve oda üyeleri ile GOSB’da yer alan firmaların temsilcileri katıldı.

SUNUM YAPTILAR

Seminer, İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir ve Kocaeli SMMMO Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun’un açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurul Sekreteri Filiz Bülbül, “OSB’de Kurulu Şirketlerin Yararlanabileceği Destek ve Teşvikler” konulu sunumunu gerçekleştirdi. İSMMMO Avrupa Birliği Uygulamaları Komite Başkanı Muharrem Karataş ise “Döviz Pozisyonunu Etkileyen İşlemlerin TCMB Tarafından İzlenmesi İle Bağımsız Denetimde Güncel Uygulamalar” konulu sunumunu yaptı. Soru – cevap bölümünün ardından seminer sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.