Görgün, “ Gebze benim için çok önemli”

Görgün, “ Gebze benim için çok önemli”

Gebze Ticaret Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

_dsc6009.jpg_dsc6021.jpg

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Eski GTÜ Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün’ün katılımıyla yapılan toplantıda ilk olarak konuşan ev sahibi GTO Başkanı Nail Çiler, “ Asels Gebze’deki sanayicinin derdini bizlerler dert edinip, sanayicilerin sorunlarına kısa sürede çözüm getirilmesi, Üniversite-Sanayi iş birliğinin zirve yaptığı dönemde kendisi Aselsan Başkanı oldu. Başarılarının daim olmasını ve ülkemizde onun gibi Bilim Adamlarının sayısının artmasını istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz’un ikinci yıl dönümü geride bıraktık. Allah bir daha bizlere 15 Temmuzlar yaşatmasın. Dedi.

Öte yandan Çiler, işverenlerin stopaj vergilerinin kaldırılması için gerekeni yapacaklarını belirterek, ülkemizde kurulacak Tasarım Vadisi’nin de Gebze’de kurulması gerektiğini belirtti.

GTO HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Haluk  Görgün ise yaptığı konuşmada, “Gebze’de bir çok projede yer aldık. Bu zamana kadar akademik yönümüzle buradaydık, şimdi masanın farklı tarafında yer alarak buradayız. Birlikte yaptığımız çalışmalarda GTO her zaman yanımızda oldu. Gebze’nin benim için çok özel yeri var. gönlümde ki yeri çalışma şevkime motivasyon oldu. Özel sektörle normalin dışında, rol model olacak çalışmalar yürüttük. Gebze’nin yüz akı olan bir kurumu oldu. İlk 10 Araştırma Üniversitesi arasında girdik. Birlikte yapılan çalışmaların sonucu bizi Aselsan’a taşıdı. Bugün orya geldiysek sizlerin çok kıymetli desteklerinin katkısı var. Ticaret ve sanayi deyince akla Kocaeli gelir ve Kocaeli deyince de Gebze gelir. Her yerde Gebze’nin gücünün, potansiyelini hep anlattık. 820 İlçeden en çok insan göçü olan, nüfusu artan ilçe Gebze. İnsanlar, huzurun, umudun, potansiyelin olduğu yere göçer. Gebze Sadece süper lig değil, Şampiyonlar Liginde olan bir İlçe. Kariyer yolcuğumdaki katkıları için Gebze’ye teşekkür ediyorum.

Aselsan’da Savunma sanayinde ki çalışmalar bundan böyle de devam edecektir. Buradaki yeteneklerin Aselsan’a katkıları büyük önem taşıyor. Gebze savunma sanayine de uyum sağlayacaktır. Türkiye’nin fedakarlığıyla kurulmuş bir kurumdur.”

 

Haber. Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.