‘Görevimiz sizlere hizmet etmek’

‘Görevimiz sizlere hizmet etmek’

Gebze’nin mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Cumaköy Mahallesi’nde gerçekleşti.

Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Bayram Ali Ünsür,  İlçe  Gebze Müftüsü Orhan Örnek,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak, Gebze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir,  İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel Cumaköy Mahalle Muhtarı ve Cumaköy  Mahallesi sakinleri katıldı.

TÜM SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız.”  dedi. Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından Cumaköy Mahallesi sakinlerinin sorunları, Kurum Müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Mustafa Güler, bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.