GÖREVİMİ YAPTIM

GÖREVİMİ YAPTIM

Ligin ikinci yarısında Kocaelispor’u çalıştıran ve takımı düzlüğe çıkaran teknik adam Galip Gündoğdu, “ Ligde kalan oyuncularımız zoru başardı.

Teknik heyet olarak görevimizi yerine getirdik “  şeklinde konuştu

KURSA KATILACAK

Kocaelispor teknik direktörü Galip Gündoğdu, sezon değerlendirmesini gazetemize yaptı. Devre arasında takımına başına gelen Galip Gündoğdu ve ekibi ateş hattının etrafından dolaşan yeşil-siyahlı ekibi düzlüğe çıkarmayı başardı.  Kocaelispor oynadığı 17 lig maçında 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz Gündoğdu yönetiminde 25 puan topladı. 19 gol atıp 19 gol yedi. Geçen hafta İsviçre’ye seminere giden tecrübeli çalıştırıcı ligin sona ermesinin ardından 21 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında TFF tarafından Antalya’da düzenlenecek UEFA  Pro Lisans kursuna katılacak.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Deneyimli çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti : Sezon başı 4-5 futbolcu takımdan ayrılmış, üstüne kötü skorlar alınınca futbolcular biraz strese girmiş. Ben bu takımın geçen yıl neler yaptıklarımı bildiğimiz için Başkan Bahri Yavuz’un teklifini kabul ettim. Şoku çabuk atlattık ve oyuncularım müthiş bir iş başardı. Küme düşmeye oynarken bir anda Play-Off hesapları yapılınca oyuncularıma bu iki yük ağır geldi. Çok iyi mücadele örneği gösteren futbolcularımı kutluyorum. 40 puanla ligi iyi bir yerde bitirdik. Bizde görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık “ dedi.

GURUR DUYDUM

Yeni sezonla ilgili görüşlerini belirten Gündoğdu,” Bir çok kulüpte çalıştım. Kocaelispor seyircisi takımını her zaman coşturan ve motive eden bir tribün. Genciyle yaşlısıyla herkes destekliyor. Bu kulüpte çalıştığım için gururluyum. 12.Adam bu takımı şampiyon yapar. Başkanımız transfer tahtasını açmak için uğraşıyor. İnşallah transfer yasağı açılır ve Kocaelispor yoluna gümbür gümbür devam eder. Benim olmam veya başka hocanın olması önemli değil. Yeter ki transfer tahtası açılsın. Önümüzdeki haftalarda başkan Bahri Yavuz’la bir görüşmemiz olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.