Gör-Tan Otomotiv’den dev kampanya

Gör-Tan Otomotiv’den dev kampanya

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler'in sahibi olduğu Hyundaı Gör-Tan Otomotiv öğretmenlere ve eğitimcilere kasım ayı boyunca ÖTV indirimine ek olarak filo iskontolu ve 30.000 TL’ye 0 faiz uygulaması yaparak dev bir kampanya başlattı.

nail-ciler-002.jpg

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler'in sahibi olduğu Hyundaı Gör-Tan Otomotiv 26 yıldır otomotiv sektöründe hizmet vermeye devam ediyor. Hyundaı Gör-Tan Otomotiv öğretmenlere ve eğitimcilere kasım ayı boyunca ÖTV indirimine ek olarak seçili modellerde filo iskontolu ve 30.000 TL’ye 0 faiz uygulaması yapıyor. Kendisi de eğitimci kökenli olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yapılan ÖTV indirimi ve ek filo iskontolarıyla beraber avantajlı hale gelen araçların test sürüşü için öğretmenleri ve eğitimcileri Hyundaı Gör-Tan Otomotiv’e davet etti.

ÖZEL MÜŞTERİLERE DE UYGULANACAK

Öte yandan Hyundaı Gör-Tan Otomotiv de aynı iskontonun uygulanacağı diğer özel müşterilerin olduğu öğrenildi. Sağlık çalışanları, adalet ve yargı mensupları, engelli vatandaşları, 2017-2018 yılı içerisinde B sınıfı sürücü ehliyeti alanlar, 2017-2018 yılı içerisinde yeni mezun olanlar ve Hyundai Blue Card sahipleri olanlara da aynı iskontonun uygulanacağı öğrenildi. Kampanyalardan yararlanmak ve araçların test sürüşünü yapmak isteyenlerin Hyundaı Gör-Tan Otomotiv’in Köşklü Çeşme Mahallesi İstanbul Caddesi No:91 adresine gidebilirler.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.