Gollü prova:5-3

Gollü prova:5-3

Bu sezon 1.Küme’de yer alan iki takım Seka Doğanspor ile Taşköprü Birlikspor, hazırlık maçında kozlarını Kavaklı Stadı’nda paylaştı.

8 golün atıldığı maçta Seka Doğanspor, sahasında oynadığı karşılaşmadan 5-3 galip ayrıldı. Uzun yıllar kaldığı Süper Lig’den geçen yıl küme düşme üzüntüsünü yaşayan Seka Doğanspor, bu sezon takımın başına ilimizin önemli teknik adamlarından, birçok profesyonel kulüpte görev yapan Ahmet Şinasi Aydın’ı getirdi. Genç oyuncularla yeni sezonda yola çıkan Seka Doğanspor, ilk hazırlık maçında Taşköprü Birlikspor’u konuk etti. Seka Doğanspor,  Kavaklı Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını Osman ve Yakup Furuncu’nun (2) golleriyle 3-0 önde bitirdi.

TAŞKÖPRÜ EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Bu sezon 1.Küme’de üçüncü yılını yaşayan Taşköprü Birlikspor, çok iddialı bir takım kurdu. Geçen yıl ligin ilk yarısının ortasında takımın başına getirilen, bu sezon içinde anlaşma sağlayan Teknik Sorumlu İsmail Caferoğlu yönetiminde Taşköprü, ilk yarıyı 3-0 yenik tamamladı. Maçın ikinci yarısında skoru 3-3’e getiren Turuncu-Siyahlı ekip, bu devredeki oyunu ile lig öncesi umut verdi. Seka Doğanspor, son bölümde tecrübeli ismi Ferdi ile iki gol buldu, maçı ev sahibi ekip 5-3 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.