Gölcükspor’un gündemi teknik adam

Gölcükspor’un gündemi teknik adam

Yapılan kongresi sonrası görev başlayan Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi ilk iş olarak takımın teknik adamını belirlemek istiyor.

YOĞUN MESAİ
Geçen sezonu son hafta ligde kalarak tamamlayan Gölcükspor’ da yeni Başkan Hüseyin Çardak ilk iş olarak Teknik adam sorununu çözerek yola koyulacaklarını ve sezon başı hazırlık kampına kadar anlaşmaya varılan teknik ekibin takımda ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu tespitinin ardından yönetim kuruluna verilecek rapor doğrultusunda halletmeyi arzuladıklarını ifade etti. Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımının ardından önümüzdeki günlerde transfer komitesinin yoğun mesai harcayacağını belirten Başkan Çardak üzerlerinde ki sorumluluğu iyi bildiklerini ve bundan sonra tüm mesailerinin Gölcükspor’un güzel bir sezon geçirmesi ve kentle barışık bir Gölcükspor oluşturabilmek adına olacağını söyledi.  
BAŞKANDAN TEŞEKKÜR
Sözlerine son derece umutla devam eden başkan Çardak, hoca konusunda kente müjdeli haberi vermeyi ve herkeste heyecan yaratmayı amaçladıklarını ve de yakın zaman içinde sorunu çözerek herkesi mutlu edecek ve başarıya ulaştıracak bir isimde uzlaşacaklarını belirtti. Çardak, ayrıca Gölcükspor tarihinin en yoğun katılımlı kongresinin gerçekleşmesinin kendilerini ciddi manada motive ettiğini ve katılan tüm Gölcükspor sevdalılarına, Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’e , kulüpte geçmiş dönemde görev yapmış başkan ve yöneticileri ile tüm Gölcük halkına ilgi alaka ve yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.