Gölcükspor için en uzun 90 dakika

Gölcükspor için en uzun 90 dakika

35 yıldır aralıksız profesyonel ligde mücadele veren Kırmızı-Siyahlılar yarın İstanbul’da tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Gölcük kazanırsa kesin ligde kalıyor, beraberlik de yetebilir.

Kader maçı saat 15.30’da.

1984 yılından bu yana aralıksız olarak profesyonel liglerde yer alan Gölcükspor, bugün tarihinin en kritik maçlarından birine çıkacak. Son haftaya düşme hattında giren Kırmızı-Siyahlı ekibin ligde kalabilmesi için yarın konuk olacağı Bağcılar deplasmanında en kötü berabere kalması gerekiyor. Gölcükspor sahadan 3 puanla ayrılırsa diğer sonuçlara bakılmaksızın kümede kalışını ilan edecek. Beraberlik halinde ise 1461 Trabzon’un Kocaelispor’u yenememesi veya Cizre’nin evinde kaybetmesi gerekiyor.

 

EV SAHİBİNİN TARAFTARI YOK

 

Kırmızı-Siyahlı ekipte sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Gölcük bu sezon deplasmandaki 16 maçın sadece ikisini kazanıp, altısında berabere kaldı, 8 kez  mağlup ayrıldı. Bağcılar ise evindeki 16 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi aldı. İlk yarıdaki maç golsüz bitmişti. Seyircisiz oynama cezasından dolayı ev sahibi takım taraftarı maça alınmayacak. Misafir takım tribününde ise 130 Gölcükspor taraftarı bulunacak. Mahmutbey Stadı’nda oynanacak ve saat 15.30’da başlayacak maçı Edirne bölgesinin Süper Lig hakemi Özgür Yankaya yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.