Gölcükspor 5 maç sonra kaybetti: 2-0

Gölcükspor 5 maç sonra kaybetti: 2-0

Son haftalarda çıkışta olan Gölcükspor, bugün konuk olduğu düşme hattındaki Fatsa Belediyespor karşısında umduğumu bulamadı.

Temsilcimiz son 20 dakika yediği gollerle puansız kaldı.

GOLLER SON 20 DAKİKADA GELDİ

İlk 3 maçı puansız geçirdikten sonra ayağa kalkan Gölcükspor, son beş maçta yenilgi yüzü görmemişti. Kırmızı-Siyahlı ekibimiz bugün konuk olduğu Fatsa Belediyespor önünde bu kez sahayı başı önde terk etmekten kurtulamadı. Başa baş mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçti. Son 20 dakikaya kadar gol olmadı. Ev sahibi ekip 70’nci dakikada Ozan’ın golüyle golü buldu. Kalan kısa süreçte temsilcimiz puan için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı. Son dakikada ev sahibi ikinciyi buldu maç 2-0 bitti. Gölcükspor haftalar sonra mağlup oldu.

 Fatsa Belediye: 2 Gölcükspor: 0

Stat: Fatsa ilçe

Hakemler: Sezer Polat xx, Şafak Nalbantoğlu xx, Uğur Aydoğdu xx

Fatsa Belediye: Ömer xx, Rıdvan xx, Fatih xx, Fahrettin xx, Yakup xx, Oğuzhan xx, Ercüment xx, Selim xx, Serkan xx, Ali xx, Ozan xxGölcükspor: İlyas xx, Ali Mert xx, Erdem xx, Barış xx, Muhammed Oğuzhan xx, Furkan xx(Dk.80 Batuhan x), İbrahim xx, Rıdvan xx, Ali xx, Sercan xx, Onur xx

Gol: Dk. 70 ve 90 Ozan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.