Gölcük, bu kez galip: 1-0

Gölcük, bu kez galip: 1-0

Afyon kampında daha önce oynadığı iki hazırlık maçında bir beraberlik, bir yenilgi alan Gölcükspor, üçüncü hazırlık maçında Elaziz Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı-Siyahlı ekip, bu kez rakibini Rıdvan’ın serbest vuruştan attığı golle 1-0 mağlup etti.

Hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam eden Gölcükspor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında önceki gün 3.Lig ekiplerinden Elaziz Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Afyon Belediyesi Tesisleri’nde oynanan maça Gölcükspor, İlyas, Kadir Gezer, Erdem, İbrahim, Selim, Sercan, Rıdvan, Furkan, Ömer Faruk, Aziz ve Volkan Depe ilk 11’iyle başladı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Gölcükspor, 46.dakikada Rıdvan’ın serbest atıştan attığı golle 1-0 öne geçti.

RAKİP YENİ ORDUSPOR

Teknik Sorumlu Kayhan Çubuklu bu yarıda farklı oyunculara şans verirken, Kadir-Volkan Kesim, Aziz-Ferhat, Selim-Ali Mert, Furkan-Yusuf, Ömer Faruk-İsmail-Volkan-Barış, Rıdvan-Batuhan ve İlyas-Hüseyin değişikliklerini yaptı. İkinci yarıda iki takım da gol bulamazken, mücadeleden Gölcükspor, 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı siyahlılar kamptaki dördüncü hazırlık maçında cumartesi Yeni Orduspor’la karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.