Gök Denizcilik’e kıyak

Gök Denizcilik’e kıyak

 CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar dün ilçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında geçtiğimiz Pazar günü yapılan önseçim ve Gebze...

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar dün ilçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında geçtiğimiz Pazar günü yapılan önseçim ve Gebze belediyesi tarafından Gök Denizcilik’e kiralanan otopark yeri ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Gök Denizcilik’e 2004 yılından beri kiraya verilen otoparktan bugüne kadar herhangi bir kira bedeli alınmadığını ifade eden Sedat Tatar, “Gök Denizcilikten bu zamana kadar hiçbir kira ödemeden burayı işletiyor. Bu firma belediye ile yaptığı sözleşmenin hiçbir hükmünü yerine getirmiyor. Ancak belediye bu sözleşmeyi bir türlü feshetmiyor. Son olarak ise geçen belediye meclisinde Gök Denizcilik’ten alınacak paralar için yetkinin belediye başkanına verilmesi için bir karar alınıyor. Yaşanan bu durum resmen belediyenin zarara uğratılmasıdır” dedi.

15 MİLYON TL KİRA BEDELİ VAR

CHP Gebze ilçe yöneticisi ve hukuk komisyonu başkanı Recep Dursun ise yaptığı açıklamada, “Belediye ile firma arasındaki sözleşme 2010 yılında bitiyor. Ancak bu firma hala burayı işletiyor. Bu firmanın ödemesi gereken 15 milyon TL gibi bir kira bedeli var. Burada halkın menfaatleri resmen başkalarına peşkeş çekilmiştir. Bu konuyla ilgili parti olarak bizler gerekli davayı açtık. Ancak Gebze’de yaşayan her vatandaş bu konuyla ilgili olarak dava açma hakkına sahiptir. Parti olarak dava açmak isteyen her vatandaşa gerekli hukuki yardımı yapacağız” dedi.

KAZANAN CHP’DİR

Önseçimle ilgili olarak değerlendirmede bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, “Kaybedeni ve kazananı olmayan bir seçim yaptık. Bu önseçimde kazanan örgütümüzdür kazanan partimizdir. Artık belediye başkan adayımızla birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi. CHP Gebze belediye başkan aday adayları Yüksel Genç ve Nilgün Aydın da birer teşekkür konuşması yaparak CHP’nin kazanması için çalışacaklarını ifade ettiler.

 

PROJEMİZ SİZLERSİNİZ

 

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ise yaptığı konuşmada, önseçimde görev alan ve çalışan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Yılmaz, “AKP iktidarının sonu gelmiştir. Bu iktidar her yerde insanları ötekileştirdi. Gittiğim her yerde bana en büyük projeniz nedir diye sordular. Herkese şunu dedim en büyük sizsiniz insanlar dedim. Artık korku duvarı yıkılmıştır. 30 Mart seçimleri kazanmak için artık daha çok çalışacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.