Göğsünüzü gere gere oy isteyebilirsiniz

Göğsünüzü gere gere oy isteyebilirsiniz

CHP Gebze’nin Millet İttifakı adayına dönüşen belediye başkan adayı Avukat Recep Dursun, İYİ Parti Gebze yönetimiyle bir araya geldi. Dursun özgeçmişine dair bilgilendirip, “Göğsünüzü gere gere benim için oy isteyebilirsiniz” dedi

recep.jpg

Kocaeli’de Millet İttifakı’nın KBB adaylığında çatının İYİ Parti adayın Doktor Serdar Kaman olarak açıklanması ve CHP’li aday adayları Avukat Fahri Örengül ve Keramettin Gençtürk’ün aday adaylıklarının düşmesinin ardından…

Millet İttifakı’nın Gebze İlçesi ayağında ittifakta çatının CHP, adayın CHP adayı Avukat Recep Dursun olarak netleşip İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Doktor Burcu Çetinkaya’nın adaylığının sona ermesinden ardından, ittifakı oluşturan iki bileşenin Gebze teşkilat ve örgütlerinde kayda değer bir etki, istifa, rest yok..

HEMEN BİR GÜN SONRA İADE-İ ZİYARET

Önceki akşam CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi ile Millet İttifakı’nın adayı CHP’li Recep Dursun’dan oluşan heyet İYİ Parti Gebze İlçe yönetiminde İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve yönetimince ağırlandı. Ev sahibi heyette Doktor Burcu Çetinkaya yer almadı ancak Başkan Öztürk, Çetinkaya’nın erteleyemediği bir ameliyattan ötürü toplantıda yer alamadığını söyledi. İade-i ziyaret ise hiç bekletilmedi. Dün akşam gazetemizin baskıda olduğu saatlerde de CHP Gebze, İYİ Parti Gebze heyetini ağırladı.

ASIL KONUYA ÇABUK GİRİLDİ

Toplantı ev sahibi ve konuk ilçe başkanları Özhan Öztürk ve Musa Yılmaz’ın kısa selamlama konuşmaları ile başladı. Ardından Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun sözlerine özgeçmişine dair bilgilendirmede bulunarak başladı. Dursun, “Gerek meslek gerek siyasi yaşantımda Gebze’nin sosyal ve kültürel hayatına müdahalede bulundum. 3 yıl Gebzespor yönetiminde de görev üstlendim” dedi. Hiçbir ekonomik beklenti içinde olmaksızın Beylikbağı Bölgesi’nde ve Kirazpınar’da tapu sorunu ile gerek zamanından gerekse bütçesinden harcayarak ilgilendiğini kaydetti. Dursun şöyle devam etti:

GÖĞSÜNÜZÜ GERE GERE OY İSTEYEBİLİRSİNİZ

“Gebze’nin her sorununa gücüm oranında müdahil olmaya çalıştım. Bu anlamda şunu söyleyebilirim. Ne geçmişimizde şahsımızda, ne mesleki yaşamımızda, ne de siyasi yaşamımızda en ufak bir kirlilik yoktur. Alnımız açık, göğsümüz kabarık durumdadır. Şahsımla ilgili, sahada oy isteme noktasında herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Göğsünüzü gere gere, gönül rahatlığıyla oy isteyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.