Gişelerden geçiş ücretsiz

Gişelerden geçiş ücretsiz

Bakan Arslan'dan gişelerin kaldırılmasıyla ilgili çok önemli açıklama Bakan Arslan, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Arslan gişelerden...

Bakan Arslan'dan gişelerin kaldırılmasıyla ilgili çok önemli açıklama

 

Bakan Arslan, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Arslan gişelerden serbest geçiş sisteminin de 1 ay öne çekildiğini ve 15 Haziran'da gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Bakan Arslan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki gişelerin kaldırılmasıyla ilgili; "En geç 15 Haziran'da serbest geçiş sistemine geçeceğiz. Köprülerde çift yönlü ücretlendirme olmayacak" dedi. 

Bakan Arslan şöyle konuştu;

Wikipedia erişim engeli konusunda; "Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gösterilemez. Yanlış bilgileri kaldırsınlar, yayınlara izin verelim." dedi. 

UÇAKTA TABLET YASAĞI

* Her türlü güvenlik tedbirini aldığımızı ispatlamıştık. Onların aldığı tedbirlerden daha fazlasını aldık. Toptancı mantıkla alınan karar sektörü etkiliyor. Seyahat konforuyla ilgili tedbirleri aldık.

İZMİR KÖRFEZ GEÇİŞ PROJESİ

* İzmir Körfez Geçişi Projesi raylı sistemi de içeriyor. İtiraz edenlerin tezlerine biz de cevabımı vereceğiz. Ekolojik dengenin bozulmayacağı ortaya konuldu.

RUSYA'DAN TARİFESİZ UÇUŞLAR

* Charter seferlerde ciddi şekilde artış var. Haziran'da bu uçuşların aratacağını öngörüyoruz.

ADİL KULLANIM KOTASI

* Piyasada ücretler artacak diye bir algı oluştu hayır öyle olmayacak. Ücretler kesinlikle artmayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.