GİRİB’den öğretmenlere vefa!

GİRİB’den öğretmenlere vefa!

 Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) yeni eğitim yılının başlaması dolayısı ile Gebze ve çevre ilçelerde görev yapan Giresunlu...

 

Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) yeni eğitim yılının başlaması dolayısı ile Gebze ve çevre ilçelerde görev yapan Giresunlu okul müdürü ve öğretmenlere tanışma yemeği düzenledi. Programa katılanların oldukça memnun kaldığı gözlendi.

GİRİB’in Beylikbağı’ndaki dernek merkezinde düzenlenen yemeğe Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova çevresinden çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katıldı. Birlikte yenen yemeğin ardından GİRİB Başkanı Kemal Tokmak tüm katılımcılara teşekkür ederek, GİRİB’in kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi. GİRİB’in 2.5 yıl önce kurulduğunu ve siyaset üstü bir kurum olduğunu söyleyen Tokmak, yemekten maksat bölgedeki tüm eğitimcilerin birbirleri ile kaynaşmasının sağlanması olduğunu ifade etti. Bu kaynaşmayı diğer alanlarda da yapacaklarını söyleyen Tokmak, Giresulu işadamları ve Bürokratlar Derneği’nin toplumun ihtiyaçlarından doğduğuna dikkat çekti. Her dernek başkanının tüzük gereği 2 dönem başkanlık yapacağını da hatırlatan Tokmak, bu yöntemin dernek yönetiminde daha da güçlü bir birliktelik sağlayacağını ve kongrelerde rakip listenin ve kırgınlıkların yaşanmayacağını değindi. Giresunluların 10 yıl sonra bulundukları noktadan on kat daha ileride olacağını da söyleyen Tokmak, bu gelişmeye Giresunlu STK’ların da bugünden katkı sunması gerektiğine değindi. GİRİB’in kurulduğu günden beri özellikle eğitim bursları ile ilgili önemli çalışmalar yaptığını da söyleyen GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, geçen yıl 40’ın üzerinde üniversite öğrencisine burs verdiklerini, bu sene bu rakamın 80 veya 100 civarında olmasının hedeflendiğini söyledi.

GİRİB İLE ORTAK ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Ardından tüm okul müdürü ve öğretmenler teker teker söz alarak GİRİB ile ortak çalışmaktan mutluluk duyacaklarını söylediler. GİRİB’in eğitimle ilgili yapacağı her projeye katkı sunmak istediklerin belirten eğitimciler, özellikle Giresunluların yoğun olarak yaşadığı Beylikbağı bölgesindeki okullarla ilgili çalışmalar yapılmasını istediler ve kendileri de her zaman katkı sunmaya hazır olacaklarını ifade ettiler.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.