GİRİB yeni yerini gövde gösterisiyle açtı

GİRİB yeni yerini gövde gösterisiyle açtı

Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği’nin Gökçe Vizyon Plaza’daki yerinin açılışı gövde gösterisine dönüşen görkemli bir törenle yapıldı.

girib-1-yonetim.jpggirib-4.jpggirib-5.jpggirib-11.jpggirib-12.jpg13-006.jpg

Kemal Tokmak başkanlığındaki, kısa adı GİRİB olan Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği’nin yeni yerinin açılışı gövde gösterisine dönüşen görkemli bir törenle yapıldı. Yenikent Mahallesi, Issıkgöl Caddesi, iş adamı Metin Gökçe’ye ait Gökçe Vizyon Plaza’nın beşinci katında yer alan 350 metrekare büyüklüğündeki yerin açılışına siyasetçilerin ilgisi de yoğun oldu.

KATILANLAR

Gebze Belediyesi Mehter Takımı’nın konser verdiği açılışta kurdele Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Avukat Muhittin Paça, Kandıra İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Gebze Belediye Başkan adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ile GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kesildi.

Açılış öncesi dua Şekerpınar Köyiçi Camii’nin efsanevi imamı Mehmet Ali Kamber tarafından okutuldu. Kısa bir açış konuşması ise GİRİB’in Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İsmail Kahraman tarafından yapıldı. Ardından konuklar GİRİB’in, binanın beşinci katındaki yerinde ağırlanıp tebrikler kabul edildi. Millet İttifakı CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ve belediye başkan adayı Selahattin Kaya da açılış sonrası Başkan Tokmak ve yönetimine konuk olup tebrik etti.

İLGİ YOĞUNDU

İkramların Abdülkadir, Süleyman ve Hüseyin Toksoy kardeşlere ait Özgür Pasta Kafe tarafından hazırlandığı açılışa ayrıca siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile belediye meclis üyesi adayları, Beylikbağı Bölgesi’ndeki mahallelerin muhtarları ve muhtar adayları ile dernek başkanları da yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.