Giresunlular’dan davet var

Giresunlular’dan davet var

  Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı Sebahattin Kılıç gazetemizi ziyaret ederek dernek olarak yapacaklarını projelerden söz ederek 4 Ağustos’ta...

 

 

Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı Sebahattin Kılıç gazetemizi ziyaret ederek dernek olarak yapacaklarını projelerden söz ederek 4 Ağustos’ta düzenleyecekleri iftar yemeğine davet etti.

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

Kocaeli Giresunlular Derneği Onursal Başkanı Hatem Soysal, Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı Sebahattin Kılıç ve Dernek Başkan Yardımcısı Oktay Bayhan dün gazetemizi ziyaret ederek Gazetemizin İmtiyaz Sahibi İsmail Kadı ile görüştüler. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı Sebahattin Kılıç, “Dernek olarak yeni yerimize taşındık. Yeni yerimizde ilimizin tüm yöre derneklerini bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Derneğimizde bundan böyle daha çok sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vereceğiz” dedi.

OKUYAN ÖĞRENCİLERE BURS

 

Dernek yönetimi olarak başarılı öğrencilere burs vereceklerini de belirten Kılıç, “Üyelerimizin yenilemesi yapacağız. Böylece resmiyette kaç üyemiz olduğunu bileceğiz. Derneğimize üye olan işadamlarından üniversite okuyan ve başarılı olan öğrenciler için burs talep edeceğiz” dedi. Sebahattin Kılıç ayrıca 4 Ağustos Pazar günü Beylikbağı Sarı Camii Meydanı’nda dernek üyelerine ve vatandaşlara bir iftar yemeği vereceklerini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.