Giresunlu işadamları ve Bürokratlar kahvaltıda buluştu

Giresunlu işadamları ve Bürokratlar kahvaltıda buluştu

Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli İşadamları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) yönetimi hafta sonu Giresunlu işadamları ve bürokratları Derince’de...

Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli İşadamları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) yönetimi hafta sonu Giresunlu işadamları ve bürokratları Derince’de eşleriyle bir araya getirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı program oldukça güzel bir havada sona erdi.

GİRİB yönetim kurulu ve aileleri; Kocaeli’de bulunan bürokratlar ve işadamları ile Derince Kasr-ı Çakır Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya yönetim kurulu üyeleri ve eşleri ile birlikte Kocaeli üniversitesi Dekanlarından Halis Aygün, İzmit askerlik şubesi Başkanı Albay Seyit Mehmet Fırat, Gölcük Giresun dernek başkanı Şinasi Dede ve Hüseyin Meme, Kandıra nüfus Müdürü Kaya Bıyıkçı, okul müdürleri Mete Domaç ve Nurullah Arslan ile birlikte birçok Giresunlu işadamı ve bürokrat katıldı. Kahvaltıdan sonra Kocaeli’de yaşayan Giresunluların birlik ve beraberliği, yaşanan sorunları ve çözümü noktasında yapılması gerekenler ele alındı. GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, bu tür toplantıları sık sık yaptıklarına dikkat çekerek, bir araya gelen bürokrat ve işadamlarından çok olumlu geri dönüşler aldıklarına dikkat çekti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.