‘Gezi olaylarının sorumlusu faiz lobisi’

‘Gezi olaylarının sorumlusu faiz lobisi’

 Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şubesi “Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe” adlı halka açık bir konferansına katılan Başbakanlık...

 

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şubesi “Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe” adlı halka açık bir konferansına katılan Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut’un, Gezi olaylarının suçlusunun faiz lobisi olduğunu iddia etti. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki gerçekleşen konferansa AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkan Vekili Nilay Ayran, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, İlçe başkanları ve çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

FİNANSAL ERGENEKON DEVAM EDİYOR

Finansal Ergenekon’un halen hayatta olduğunu belirten Bulut, “Ergenekon çökmüş olabilir ama finansal Ergenekon hala devam ediyor asıl korkulan bu. Pasif olabilir ama bitmesi gerekir. TSK yanlış yönlendirme sonucu çok büyük hatalar yaptı. 1860-80 ve 28 Şubat Darbesi bu ülkeye yapılmış suçtur. TSK’yı bu oyunun içine iten beyin takımı kim bunu bilmek lazım” şeklinde konuştu. Gezi olaylarına değinen Bulut, “Gezi olaylarında o olaylar başlamadan bir hafta öncesine bakmak lazım. Faiz yüzde 4.61. Son 300 yılın en düşük faizi. Kanal İstanbul projesi yapılmış, dünyanın en pahalı havalimanı ihalesi gerçekleşmiş. Yerli tank ihalesi yapılmış. Yerli yazılım kamu kurumlarında kullanılmaya başlanmış. Türkiye en güçlü dönemine gelmiş bir sabah bir kalkmışız sokaklar yanıyor. Olayların ardındaki gerçekleri görmek lazım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.