GESİAD’tan 20’nci vefa ödülleri

GESİAD’tan 20’nci vefa ödülleri

 GESİAD tarafından düzenlenen ve yılın başarılı iş adamları ile kurum ve kuruluşlarının ödüllendirildiği geleneksel vefa ödülleri töreni...

 

GESİAD tarafından düzenlenen ve yılın başarılı iş adamları ile kurum ve kuruluşlarının ödüllendirildiği geleneksel vefa ödülleri töreni bu sene Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı. İş ve siyaset dünyasını buluşturan programa Türkiye’nin önde gelen firmaları da katıldı. 

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Yoğun ilginin olduğu programa Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Kocaeli AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı Mehmet Ekşioğlu, GESİAD Başkanı Mehmet Zengirer ve çok sayıda davetli katıldı.

“HERKES VEFALI OLMALI”

Programın açılış konuşmasını GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer yaptı. Ülkesi için üreten, yarınlar için çalışan iş dünyasına vefa gösterilmesi gerektiğini ifade eden Zenginer, “Vefa dostlukla yetişen bir kazanımdır. Ülkede yaşanan olumsuzlukları yaptığımız bu tür işlerle aşacağız. Bu güne kadar yurtdışı gelen misafirleri ağırladık. Bizde dış ülkelere giderek, birçok çalışmalara imza attık. Ben yapılan bu işleri bir vefa borcu olarak görüyorum. Bu konuda bize destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu ülkenin gerçek değerlerine üzerimize düşen görevle vefalı olmaya çalışıyoruz” dedi. Programda ayrıca TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve  Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı kısa birer konuşma gerçekleştirdi.

ÖDÜL ALAN KURUMLAR

Türkiye’de yılın İktisadi Kurumu Ödülünü Boydak Holding adına Memduh Boydak, Gebze’de yılın İktisadi Kurumu Ödülünü Mikrosan Makine adına  Mikrosan Makine yönetim kurulu başkanı Naci Sönmez, Türkiye’de yılın profesyonel işadamı ödülünü Barış Dumankaya, Gebze yılın profesyonel işadamı ödülünü GOSB yönetim kurulu başkanı Adil Kanıöz, Yılın Kamu Görevlisi ödülünü Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Müdürü Faruk Töremiş,Türkiye’de yılın sosyal sorumluluk projesi ödülünü Avea İletişim Hizmetleri Kurumsal İletişim Müdürü Osman Bilgin, Gebze’de yılın sosyal sorumluluk projesi ödülünü Bayram Ünsür, Türkiye’de yılın en başarılı sivil toplum örgütü ödülünü  Türkiye İhracatçılar Birliği Meclis Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gebze’de yılın en başarılı sivil toplum örgütü ödülünü  Vefa Sağlık Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ayhan Yüksel, Türkiye’de yılın medya temsilcisi ödülünü Gazeteci- Yazar Gültekin Avcı, Gebze yılın medya temsilcisi ödülünü Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, vefa özel ödülünü ise Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut aldı. Ödül alanların arasında programın ana sponsoru Ritüel Company, OVAM OSGB ve İstanbul Yemek A.Ş yönetim kurulu başkanları da vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.