Gergerlioğlu, Emek Partisi'ni ziyaret etti

Gergerlioğlu, Emek Partisi'ni ziyaret etti

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, EMEP Kocaeli İl Örgütünü ziyaret etti. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Örgütünü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. HDP İl Başkanı Şahabettin Işık ve beraberindeki heyet ile EMEP İl Binasına gelen Gergerlioğlu'nu İl Başkanı Arzu Erkan, Eski İl Başkanı Güner Kizir, EMEP MYK Üyesi Tarık Erkan ve parti üyeleri karşıladı. 
Mecliste yaptığı çalışmaları aktararak sözlerine başlayan Gergerlioğlu, sonuç ve kazanım sağlayan işlere de imza attıklarını söyledi. Zor şartlarda çalışma yürüttüklerini söyleyen Gergerlioğlu, "KHK Platformu kurduk. 

ÇAYIROVA’DA YANAN FABRİKA İÇİN SORU ÖNERGESİ

Sekiz, on ilde çalışmalarımız sürüyor. Herkesimden insan, ortak zulme karşı yan yana geldi. Bir imza kampanyası başlatıldı. Eylül ayından sonra KHK'liler için önemli gelişmeler olabilir, biz baskı yaptıkça sonuç ve kazanım alacağız. İster istemez geri adım atacaklar. Çayırova'da yanan Akpınar Tekstil fabrikası için soru önergesi verdik, kovalıyoruz. Devlet bu işten kaçıyor, biz kovalıyoruz. Soru önergesine cevap vermiyorlar, telefonlarımıza çıkmıyorlar" dedi. 
"Kent için neler yapacağız? Her şey emekçilerin aleyhine gelişiyor, buna nasıl müdahale edeceğiz. O yüzden yan yana gelmeleri arttırmamız lazım" diyen EMEP İl Başkanı Arzu Erkan, kentin sorunlarına dair yapılacak çeşitli toplantı, etkinlikte Gergerlioğlu'nu görmek istediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.