GEPOSB Sahne, Kültür ve Sanatla Açıldı

GEPOSB Sahne, Kültür ve Sanatla Açıldı

  Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde Ressam Fatma Börü’nün pastel ve akrilik boya kullanarak yaptığı eserler sanatseverlerin beğenisine...

 

 

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde Ressam Fatma Börü’nün pastel ve akrilik boya kullanarak yaptığı eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ressam Serap Gümüşoğlu ve Recep Batuk’un da katıldığı sergi, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ile karışılandı.

Serginin açılış kurdelesi; GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi Zihni Özcan, Bölge Müdürü Güher Türker, Ressam Fatma Börü, Gebze’nin önde gelen iş adamlarından İbrahim Başaran ve Cengiz Özdemir tarafından kesildi. Fatma Börü; "Serginin bir ay süreyle açık kalacağını satılan tablo gelirinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli çocuklara akülü araba alımında kullanacağını” belirterek "yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.

Açılışın ardından GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan tarafından Fatma Börü’ye çiçek takdim edildi.

 

RUMELİ TÜRKÜLERİ

 

Sergi açılışının ardından Muammer Ketencoğlu & Balkan Yolculuğu Topluluğu sahne aldı. Grubun sanat yönetmenliğini yapan akordeon üstadı Muammer Ketencoğlu programa başlarken yapmış olduğu konuşmasında "Öncelikle bu gecenin oluşmasında payı olan ve dostluklarının uzun yıllara dayandığını belirttiği GEPOSB Makine Mühendisi Murat Üstüntürk’e teşekkürlerini” iletti.

Ketencoğlu "Müziğin evrenselliğini ve insanlar arasındaki en etkili iletişim aracı olduğunu belirtirken kendilerinin sınır tanımayan bir planör gibi Balkanların her coğrafyasında dolaştıklarını, dinleyicileri aynı coğrafya üzerinde dolaştıracaklarını ve ayrıca GEPOSB’da yapılan sosyal, kültürel etkinlikler kapsamında ilk konuk olarak sahne almaktan onur duyduklarını” ifade etti.

Coşku ve alkışın hiç dinmediği konserde grup; "Ayde Mori, Balkan Yolculuğu, Rumeli Bir Müzik Seferi ve Sandığımdan Rumeli Türküler” albümlerinin yanı sıra yeni eserler de seslendirdi.

 

 MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI

 

Büyük bir coşkuyla tamamlanan program sonunda GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, mükemmel bir müzik dinletisi gerçekleştiren Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu Topluluğuna, katılım sağlayan misafirlere, sosyal kültürel projeleri önemseyen ve her zaman destek olan KBS Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydın’a teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan grup adına Muammer Ketencoğlu’na plaket takdim ederken, grup vokalistleri Şule Kocaman Saraç ve Selda Koçak Uzuntaş’ın çiçekleri; Yönetim Kurulu Üyesi Zihni Özcan ve KBS Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydın tarafından takdim edildi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.