​​​​​​​Gençlik ve Kardeşlik Yürüyüşü

​​​​​​​Gençlik ve Kardeşlik Yürüyüşü

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı ve Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç gençlerle buluştu.

2-357.jpg3-160.jpg4-144.jpg

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı ve Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç  Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları’nın organize ettiği ‘Gençsen Geleceksin’ programında gençlerle buluştu. Dalkılıç’ın buluşması mitinge dönüştü. Dilovası gençliği ‘Dik dur Eğilme, Dilovası Seninle’ sloganlarıyla alanı inletti.

Dalkılıç yaptığı konuşmada:

“Dilovası gençliği artık her şeyi görüyor. Bugün gençlik buradaysa kendi geleceği için buradadır. Biz şunu söylüyoruz; Dilovası’nda 5 tane organize sanayi kurulmuştur. Kurulan organize sanayide Dilovası’nın gençliği yoktur. Dilovası gençliği iş başvurusu yapmaya gittiğinde Dilovası’nda oturuyorum diyen gençliği işe almıyorlar. Dilovası’nı onlar kirletiyorsa bedelini ödeyecekler. Şu an kaybettiklerini çok iyi biliyorlar. Dilovası niye oy verdi onlara. İktidar partisi diye oy verdi. Peki ne oldu. 10 yıl içerisinde Dilovası’na ne yaptılar. Bir çivi bile çakmadılar.

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Dilovası’nda yaşayan Laz, Çerkez, Kürt, Türk, Manav herkes birlik beraberlik ve kardeşlik içinde yaşar. Biz dün olduğu gibi bugünde aynı kardeşlik bağları ile yola çıktık Dilovası’nı bölmedik ve Sevgide Birlik Olduk kimse bizi bölemeyecek.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.