“Gençlerimizi zehirleme düşüncenizden vazgeçin”

“Gençlerimizi zehirleme düşüncenizden vazgeçin”

ADD Kocaeli Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediye imkânları ile halkın cebinden çıkan paraları kullanarak Kılavuz Gençlik projesi kapsamında Kocaeli halkına hizmet adı altında gençlerimizi zehirleme düşüncenizden vazgeçin! “denildi.

add_logo.jpg

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin  Kılavuz  Gençlik Projesi’ne sert tepki gösterildi.

ADD Kocaeli açıklamasında şunlar ifade edildi, “ Belediye imkânları ile halkın cebinden çıkan paraları kullanarak Kılavuz Gençlik projesi kapsamında Kocaeli halkına hizmet adı altında gençlerimizi zehirleme düşüncenizden vazgeçin! 
Atatürk düşmanlarını ağırladığınız Kılavuz Gençlik Sahnesi yanında kurduğunuz stantlarda yandaş birliğini organize etme düşüncenizden vazgeçin!
11. Kitap Fuarına da Atatürk düşmanı yazarlar getirme projeniz var ise derhal vazgeçin!

ATATÜRK VE TÜRK DÜŞMANLIĞI

“16 yıldır hiç mi bişey kazanmadık” diyecek kadar haddini aşan Büyükşehir zihniyetini uyarıyoruz! Atatürk ve Türk düşmanlığını değil 16 yıl, 116 yıl da yönetseniz kazanamayacaksınız. Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi 11. Kitap Fuarında da, Kocaeli Büyükşehir Belediye’sini ve Kılavuz Gençlik organizasyonunu Atatürkçü vatanseverle ile takipte olacaktır. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.