“Gençleri sosyal hayata dahil edeceğiz”

“Gençleri sosyal hayata dahil edeceğiz”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Merkez İmece Ofisi’nde gençlerle bir araya geldi. Törk, önceliğinin gençler olduğunu belirterek genç nüfusun sosyal hayata dahil olması gerektiğini söyledi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Merkez İmece Ofisi’nde gençlerle bir araya geldi. Gençlere önem verdiğini söyleyen Törk, “Darıca nüfusunun yarısından fazlası 30 yaş altı. Bu genç nüfusun spora, sanata ve sosyal hayata dahil edilmesi gerekiyor. Gençlere hep daha fazlasını yapmak isteyen bir belediye başkan adayıyım çünkü ne kadar gence yatırım yaparsak o kadar verim alırız. Yerel seçimlerde bir partinin düşüncelerini öne çıkarmıyoruz. Çünkü bu artık bir siyasi yarış değil, adayların yarıştığı bir yarış. Kimin belediye başkanlığını yapabileceğine, kimin vizyonunun daha geniş olduğuna, kimin daha eğitimli olduğuna bakın ve karar verin. Ben objektif bir değerlendirme yapabileceğinize inanıyorum.

EKONOMİYİ CANLANDIRACAĞIZ

Darıca’nın sorunlarının çözülmesini istiyoruz. Gencin, çocuğun, yaşlının, engellinin sorunu çözülmesini istiyorsak artık Darıca’da değişim kaçınılmaz. Biz bu değişim talebini Darıca’da görüyoruz. Gençlere kütüphane kartı vereceğim ama 12 yıl önce ilçe olmuş Darıca’da bir kütüphane bile yok. Göreve geldiğimizde bu kütüphaneyi biz yaparak, sadece Darıca’ya değil, tüm bölgeye hizmet edecek bir hale getireceğiz. Üniversite öğrencilerinin Darıca’da kalması için bir de 700 öğrenci kapasiteli yurt binası yapacağız. Gebze Teknik Üniversitesi’ndeki öğrencileri Darıca’nın yaşamına katıp esnafın da yüzünü güldürerek Darıca’nın ekonomisini canlandıracağız.

HER DÜŞÜNCEYE SAYGILIYIZ

Ben 2004 yılında 23 yaşındayken 3 tane belediye başkan adayına mektup yazdım ve önerilerde bulundum. Şimdi sıra bizde. Hiç kimseye siyasi düşüncelerinden dolayı bir şey söyleme gibi bir hakkımız yok. Herkesin düşüncesine saygılıyız. Mesele Darıca’yı yönetmekse, mesele Darıca’ya sahip çıkmaksa, mesele gençlerin önünü açmaksa değişim talebi oldukça güçlü. Gençlerin bu süreçte iyi bir yol izlemesi gerekiyor. Bize önerilerinizle geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi. Gençlere ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Törk, göreve geldiğinde de her gence kapısının açık olduğunu kendilerine bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.