Genç yelkencilerin rotası Çayırova

Genç yelkencilerin rotası Çayırova

İzmit Yelken Kulübü Sporcuları Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yapılan Kış Kupası yarışlarına katıldı. Sporcular Özge Kodal, Duru Demirdalmış,...

İzmit Yelken Kulübü Sporcuları Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yapılan Kış Kupası yarışlarına katıldı. Sporcular Özge Kodal, Duru Demirdalmış, Defne Mecidiye, Nehir Kanlı, Caner Er, Doğa Demirdalmış, Demir Özbal, Görkem Ata Er, Caner Aracı, Mehmet Ali Özşen, Cemal Aracı ve Metehan Olgun yarışamaya katılarak ilimizi Fethiye’de temsil etti.

İL YARIŞLARINA ODAKLANDILAR

Derece alamayan sporcular gayretleri ve çabalarından ötürü göğsümüzü kabarttı. Antrenörler Mehmet Ali Özsen ve Cemal Aracı sporculara moral bozmamalarını ve Çayırova’da yapılacak olan il yarışlarına konsantre olmalarını söyledi. İzmit Yelken Kulübü Sporcularına Pamukkale firması Muğla yarışında sponsor oldu. Bu jestten dolayı Kulüp Başkanı Güven Bozdağ, firma yetkililerine teşekkür etti. İzmit Yelken Kulübü hafta sonunda yapılacak Şişecam İl yarışlarına katılacak. İzmit Yelken Kulübü adına yarışlara antrenörler Mehmet Ali Özşen ve Cemal Aracı katılırken Optimist kategorisinde Duru Demirdalmış, Özge Kodal, Nehir Kanlı, Defne Mecidiye, Demir Özbal, Can Er, Barbaros Binbay, Mert Öğün ve Ege Sönmez katılacak. Laser kategorisinde ise Hakan Ergün, Mert Tuzcu, Efe Özbal, Efe Kaan Çobanlar ve Doğa Demirdalmış yarışlarda dereceye girmek için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.