Genç, AKP’ye fena yüklendi

Genç, AKP’ye fena yüklendi

 CHP Gebze Belediyesi başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç, hem yerel belediyeyi hem de hükümeti beceriksizlikle suçladı ve yerel yönetime talip olduğunu...

 

CHP Gebze Belediyesi başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç, hem yerel belediyeyi hem de hükümeti beceriksizlikle suçladı ve yerel yönetime talip olduğunu söyledi.

Dün akşam Gebze’nin İnönü Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı yapan Yüksel Genç’e ilgi oldukça yoğundu. Konuşmasına Gebze’nin sorunlarını anlatarak başlayan Genç, en önemli sorunlardan birisinin kentsel dönüşüm, imar, trafik, şehirleşme ve yönetim sorunu olduğunu söyledi. Gebze’de göz ardı edilen Gaziler, Âdem Yavuz, Mevlana ve İnönü, Hürriyet mahalleri gibi birçok mahallede kentsel dönüşüm sancısı yaşandığına da dikkat çeken Genç, “Daha önce orman arazisi olan yerler, 2-B kapsamından çıkarılıp belediye arazisine çevrildi. Belediye rayiç bedeli belirledi. 2-B olsaydı vatandaş oturdukları yerlere daha kolay ödeme imkânına sahip olacaktı. Şimdi herkes gelecek derdinde, sıkıntıları büyük. Kentsel dönüşüme acil ihtiyaç var ama bu onların uyguladığı gibi değil. Halktan rant sağlama değil, halkın rızasına dayanan, rant çıkarsa da bunu halka paylaştıran bir kentsel dönüşüm gerekiyor. Birilerine para ve arsa kazandırmaya kentsel dönüşüm demiyoruz” diye konuştu.

GEBZE’Yİ ZALİMLERDEN KURTARACAĞIZ

 

İnönü Mahallesi sakinlerine seslenen Yüksel Genç, “Hep birlikte Gebze’yi bunların elinden kurtaracağız. Gebze’nin sorunlarını biliyorum. Halkın taleplerini karşılamak için yola çıktık. Gebze’yi halk ile birlikte yöneteceğiz. AKP, bunca sorun ve çözümsüzlüğe rağmen hala iktidar olacağını ve seçimleri kesin kazanacaklarının propagandasını yapıp, bir algı yaratmaya çalışıyor. Oysa, halk artık çoğu gerçeği görmeye başladı. Görmeyenlere de biz anlatacağız. Israrla, inatla kapısını çalacağız. Biz, bu seçimleri alacağız. Nasıl ki, 1989 yılında İstanbul’da pompalanan yıkılmazlığa rağmen Nurettin Sözen yıktı geçti, biz de bu seçimi alacağız. Buna inanın” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.