GEMARD Ailesi iftarda buluştu

GEMARD Ailesi iftarda buluştu

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği (GEMARD) 27 Mayıs Pazartesi günü geleneksel iftar programını gerçekleştirdi.

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği (GEMARD) her Ramazan geleneksel olarak düzenlediği iftar programları ile dernek üyeleri ve ailelerini bir araya getirmeye devam ediyor. Şişecam Tesisleri, Cam Mekan Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar programına İstanbul Matbaacılar Odası Başkanı Orhan Öztürk, Kocaeli Matbaacılar Derneği Başkanı Mehmet Akif Şen, Sakarya Matbaacılar Odası Başkanı Özcan Kam Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Matbaacılar Odası eski Yöneticisi Mehmet Zeybek,  bölge basın mensupları, dernek üyeleri ve aileleri katıldı. 
TEŞEKKÜR ETTİ
GEMARD Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, ‘’Katılan tüm misafirlerimize hem kendi adıma hem de GEMARD Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca Çok kısa bir süre önce kaybettiğimiz duayen Gazeteci İsmail Kadı abimize ve ustaların ustası herkesin sevgili abisi Şefik Erakman’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın ülkemize, vatandaşlarımıza ve soydaşlarımıza barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Mazlum ülkelerde akan kanın, yaşanan vahşetlerin ve soykırımların durmasına vesile olmasını diliyorum’’ dedi. 
SEMAZEN GÖSTERİMİ 
İftar programı ilahiler eşliğinde ve semazen gösteriler eşliğinde devam etti. GEMARD ailesinin birlik ve beraberliğini güçlendirdiği iftar programı iftar yemeğinin yenilmesi ve güzel sohbetlerin ardından sona erdi. Katılan misafirlerde GEMARD Derneği Yöneyim Kurulu’na böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkürlerini ilettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.