Gelişim ve Seymen galibiyetle başladı

Gelişim ve Seymen galibiyetle başladı

U-14 Erkekler Basketbol Ligi başladı. İlk maçlarında Kocaeli Gelişim ve Seymen Koleji galip gelmeyi başardı. Dereköy Gazanfer Bilge SK ise rakibi maça çıkmayınca hükmen kazandı.

Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği yerel alt yaş kategorilerinin startını verdi. Erkekler U-14 Ligi’nde ilk hafta maçları önceki gün Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. İki maçın oynandığı günde ilk müsabaka da Kocaeli Gelişim ile Hanibal Spor Kulübü karşılaştı. İki takım da izleyenleri basketbola doyururken oldukça çekişmeli bir mücadele de oldu. Rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Kocaeli Gelişim salondan 47-42 galip ayrıldı, lige de galibiyetle başladı.

23 NİSAN-SEYMEN MAÇI NEFESLERİ KESTİ

Günün ikinci maçında ise 23 Nisan İÖO ile Seymen Koleji karşılaştı. Başa baş geçen mücadelenin ilk periyodu 10-10 devre ise 19-19 sona erdi. İkinci yarıda 23 Nisan İÖO rakibine oranla daha iyi oynarken son periyoda 30-25 önde girdi. Son periyotta ise adeta Seymen Koleji rüzgarı esti. Rakibinin yaptığı hataları iyi değerlendiren ekip son periyotta 17 sayı bulurken, potasında da sadece 9 sayıya izin verdi. Sahadan 42-39 galip ayrıldı. Son maçta ise Dereköy Gazanfer Bilge Spor Kulübü’nün rakibi İzmitspor sahaya çıkmayınca mücadele hükmen 20-0 sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.