GELENEK SÜRÜYOR ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUYOR: 0-0

GELENEK SÜRÜYOR ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUYOR: 0-0

3.ligde bir tülü istikrar yakalayamayan ve güçlü rakipleri karşısında puan kaybeden Darıca Gençlerbirliği bu geleneğini dünde Erzurum Büyükşehir...

3.ligde bir tülü istikrar yakalayamayan ve güçlü rakipleri karşısında puan kaybeden Darıca Gençlerbirliği bu geleneğini dünde Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında sürdürdü.

 

 

 

3.LİG 2.grupta sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Darıca Gençlerbirliği, dün mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında umduğunu bulamadı.

Pozisyonun ender yaşandığı maçta iki takımda 90 dakika kontrolü elden bırakmadı. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erince puan farkını kapatma fırsatını Darıca Gençlerbirliği yine elinin tersiyle itti.

 

MAÇIN YILDIZI ÇINARALTI

Darıca Gençlerbirliği bu sezon yüzleri güldürmüyor. Özellikle kendi sahasında beklenen coşku ve baskılı futbolu bir türlü sahaya yansıtamayan temsilcimiz dün de izleyenleri adeta uyuttu.

 

Sarı yeşillilerin etkili taraftar topluğu Çınaraltı dün 12.adam görevini yerine getirse de bu destek takımın canlanmasına yetmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.