GELECEK SEZON ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ

GELECEK SEZON ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ

Bugün Trabzonspor’un iddiası olmamasına rağmen tüm Trabzonspor’lularda bir heyecan ve takımlarını sahiplenme isteği var.Başarı geldikçe saha da iyi...

Bugün Trabzonspor’un iddiası olmamasına rağmen tüm Trabzonspor’lularda bir heyecan ve takımlarını sahiplenme isteği var.

Başarı geldikçe saha da iyi futbol izledikçe taraftarlarımız takımlarına her yerde sahip çıkıyor. Şunu çok iyi kavramalıyız. Trabzonspor birkaç maç kazandığında beklentiler çabuk yükseliyor ve maç kazanamadığında hayal kırıklıkları oluyor. Bunu aşmalıyız. Takım coşkulu oynuyor. Rakiplerinin 1 puan aldığında mutlu olduğu bir takım konumuna geldi. Bu takım birkaç nokta takviye ile 2017-2018 sezonun da şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktır.  

GEBZESPOR İLKER ÇAKIR’LA BAŞARILI OLACAKTIR

Gebzespor bizim en büyük markamızdır. Bu şehirde kazanan ve yaşayan biri olarak Gebzespor markasına her zaman üzerimize düşen desteği verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Başkan İlker Çakır 3 yıldır karşılık beklemeden büyük emekler verdi.

Sıfırdan borç batağında bir kulüp aldı. Bir anlamda çocuğu aldı büyütüyor. Gebzespor doğru yönetiliyor. Kent büyüklerinin de desteğini de arkasına almaya başladı. Yerel yönetim desteğini devam ettirirse sportif başarının da en kısa sürede geleceğini düşünüyorum.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.