“Geleceğimiz de cumhuriyette sizlere emanet”

“Geleceğimiz de cumhuriyette sizlere emanet”

 Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve arkadaşlarının Türkiye’ye armağan ettiği Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yıl dönümü tüm yurtta...

 

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve arkadaşlarının Türkiye’ye armağan ettiği Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yıl dönümü tüm yurtta olduğunu gibi bölgemizde de vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlandı.

 

 

Gebze’deki kutlamaların adresi Kavak Caddesi oldu. Kutlamalara Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Babasıyla birlikte Cumhuriyet Bayramı’nın kutlamalarına katılan Umut Efe Barış beş yaşında olduğunu ve kutlamalara katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Çolakoğlu Anaokuluna giden Umut Efe Barış’ın babası her cumhuriyet bayramına katıldığını söyleyerek, “Cumhuriyet bayramına her yıl Umut’u da getirip bayramın nasıl kutlandığını görmesini istiyorum. Geleceğimizi ve cumhuriyetimizi armağan edeceğimiz çocuklarımızın bayram kutlamalarını görmeleri bence çok güzel bir duygudur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.