GEDOSK,  Pamukova’da Sonbaharı Doyasıya Yaşadı

GEDOSK, Pamukova’da Sonbaharı Doyasıya Yaşadı

  Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Pamukova Alıç  yaylasında sonbaharı doyasıya yaşadı.Sakarya’da Sonbaharın en güzel günlerinin...

 

 

Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Pamukova Alıç  yaylasında sonbaharı doyasıya yaşadı.

Sakarya’da Sonbaharın en güzel günlerinin yaşandığı günlerde GEDOSK,  Pamukova’nın Kemaliye köyünden başladığı doğa yürüyüşünde Alıç yaylasına yaptığı doğa yürüyüşünde gün içerisinde 20 km yürüdü.

 

Hazan Mevsiminde Gedosk, Pamukova’da

 

 

Hazan mevsimi olarak bilinen sonbaharın güzeliklerini yerinde görmek isteyen dağcılık kulübü üyeleri Alıç yaylasına kadar kısa molalarla yürüdüler, doğal güzellikleri bol bol fotoğrafladılar. Güzel bir coğrafya da, güzel bir sonbahar gününde gün boyunca yürüyen Gebze dağcılık kulübü, Sakarya yayalalarını ve coğrafyasını en çok gezen kulüp olarak biliniyor. Ekibin liderliğini yapan kulüp başkanı Hasan Boyacı, arkadaşları ile bölgedegüzel bir gün yaşadıklarını söyledi.. Kulübün bölgedeki rehberliğini Bilecik – Osmaneli bölgesinin  doğa rehberi Remzi Öner yaptı. Kulübün basın sözcüsü Rıdvan Şükür, Pamukova’da uzun yürüdüklerini, sonbaharın bütün güzelliklerini gün boyunca yaşadıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.