“Gebze’yi hep birlikte yöneteceğiz’

“Gebze’yi hep birlikte yöneteceğiz’

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, “Gebze’yi yeni nesil belediyecilik anlayışıyla hep birlikte yöneteceğiz.” dedi.

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze ilçe başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve yöneticileri önceki gün TMMOB Gebze Makine Mühendisleri, Gıda Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odaları’nın Gebze Temsilciliklerini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, TMMOB Gebze Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, Gebze Mimarlar Odası Başkanı Nilay Dinçer Çelikel, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı, Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Olgun Kopal ile oda üyeleri hazır bulundu.

SORUN VE SIKINTILARINIZI BİLİYORUZ

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk bir konuşma yaparak, “Bu akşam bizleri misafir eden tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya ile birlikte hem sizlerle tanışmak hem de sizlerin bizlere söylemek istediğiniz görüş ve önerilerinizi dinlemek istedik. Geçmişte Mimarlar Odası’nda başkanlık yapan birisi olarak mühendislerin yaşadıkları sorun ve sıkıntılar biliyorum.” dedi. Özhan Öztürk’ün ardından konuşan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, “Bu akşam bizleri misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle bir araya gelerek hem sizlerle tanışmak hem de sizlerden görüş ve öneri almak istedik.” dedi.

YENİ NESİL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Gebze’yi yeni nesil bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini ifade eden Çetinkaya, “Gebze’miz he ekonomisi hem bünyesinde barındırdığı önemli kurum ve kuruluşlar hem de coğrafi yeri ile çok önemli bir kent. Bu kadar önemli olan bir kent eski belediyecilik anlayışı ile yönetilemez. Çağın gereği olan yeni nesil belediyecilik anlayışı hep birlikte Gebze’yi akıllı bir kent yapacağız. Bunun için de başta odalar olarak sizlerin destek ve önerilerini bekliyoruz. Gebze’mizin trafik başta olmak üzere birçok sorun ve sıkıntısı var. Alanında uzman olan ekibimle tüm bu sorun ve sıkıntıları çözecek projelerle Gebze’mizin bu sorunlarını çözeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.