“Gebze’yi halkımızla birlikte yöneteceğiz”

“Gebze’yi halkımızla birlikte yöneteceğiz”

  CHP Gebze Belediye başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç, belediye başkanı seçildiğinde mahalle meclisleri kurarak Gebze’yi halk ile birlikte...

 

 

CHP Gebze Belediye başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç, belediye başkanı seçildiğinde mahalle meclisleri kurarak Gebze’yi halk ile birlikte yöneteceğini söyledi. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Yüksel Genç, düzenlenen toplantılarda vatandaşlara Gebze’nin sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatıyor.

 

Mahallelerde esnaf, ev ve kahvehane toplantıları yapan ve birebir vatandaşlarla görüşmelerde bulunan Yüksel Genç, dün akşam Arapçeşme Mahallesi’ndeki toplantıda önemli mesajlar verdi. Eşi Havva ve kızı Özgen Ayça ile birlikte toplantıya katılan Avukat Yüksel Genç, “Gebze’de sorunlar diz boyu. Yıllardır AKP’nin çözemediği de ortada. Herkese ulaşıp iyi anlatırsak, bu seçimi kazanırız. Seçimi kazandığımızda ise mahalle meclisleri kurarak katılımcı bir anlayışla Gebze’yi birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

GEBZE’NİN ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARI VAR

 

Genç, “Hayatım boyunca demokrasi, halkın sorunları, sahipsiz ve yoksul insanların mücadelesini verdim. Üniversite yıllarımdan buyana bir mücadelenin içindeyim. İşçinin, emekçinin, hukuki olarak haksızlığa uğrayan herkesin yanında yer aldım. Ömrüm haksızlıklara mücadele ile geçti” şeklinde konuştu.  Gebze’nin birçok sorunu olduğunu anlatan Genç, “Gebze’nin Kentsel dönüşüme acil ihtiyaç var ama bu onların uyguladığı gibi değil. Halktan rant sağlama değil, halkın rızasına dayanan, rant çıkarsa da bunu halka paylaştıran bir kentsel dönüşüm gerekiyor. Birilerine para ve arsa kazandırmaya kentsel dönüşüm demiyoruz. Trafik ve ulaşım diğer ciddi sorunlar.  Yine Gebze’de ciddi imar sorunları var.  İmarın yeniden ele alınması gerekiyor” dedi. Toplantıya ilçe yöneticisi Hikmet Koçoğlu, Gençlik kolları başkanı Gökhan Orhan, Arapçeşme mahalle temsilcisi Recep Şamdanlı, meclis üyesi aday adayları Mustafa Arslan, Dilek Tan, Mehmet Doğan, Kasım Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.