“Gebze’yi Almamıza 130 Gün Kaldı”

“Gebze’yi Almamıza 130 Gün Kaldı”

  AKP’nin seçimlere mevcut Belediye Başkanı Adnan Köşker ile girmesinin kulislerde dolaşan büyük bir ihtimal olduğuna vurgu yapan Başkan Çelik,...

 

 

AKP’nin seçimlere mevcut Belediye Başkanı Adnan Köşker ile girmesinin kulislerde dolaşan büyük bir ihtimal olduğuna vurgu yapan Başkan Çelik, böylesine olası bir durumda Saadet Partisi’nin %51 oranında Gebze Belediyesini alacak konuma geleceğini söyledi. Saadet Partisi İlçe binasında gerçekleşen Başkanlık Divanında seçim değerlendirmesi yapan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, kulislerde dolaşan olası ihtimaller üzerinde çalıştıklarını ve her ihtimale göre plan yaptıklarını ifade ederek, “Gebze’de Saadet bayrağını dalgalandırmak için çalışıyoruz.” dedi.

 

“KÖŞKER ADAY OLURSA GEBZE BİZİMDİR”

 

Seçimlere iktidar partisinin mevcut Başkanla gireceğinin kulislerde yoğun olarak konuşulduğunu söyleyen Başkan Çelik, “Beş yıllık dönemde vaat ettiği 41 projeden 8 tanesini hayata geçiren bir kişinin yeniden aday olarak gösterilmesi demek Gebze’de Saadetli Belediyenin iş başına gelmesi için 130 gün kaldı demektir. Biz şimdi önümüze bakıp Gebze’yi almak için çalışmalıyız. Halka kendimizi ve projelerimizi anlatmalıyız. Hafta sonu gerçekleşecek il divanında diğer ilçelerin aday tanıtımları ve bizim ilçemize katılımları gerçekleştireceğiz. Bu anlamda halk teveccühünü bize göstermeye başlamıştır. Şimdi sıra bizdedir. Bize gelen halka on adımla gitmeli ve kazanmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.