GEBZE’YE URFA’DAN KUPA GELDİ

GEBZE’YE URFA’DAN KUPA GELDİ

Koşan adam Suat Demirci başarı halkasına bir yenisini Şanlıurfa’da ekledi. Geçtiğimiz hafta sonu 3 Kasım 2013 tarihinde bu yıl 3.düzenlenen Şanlıurfa...

Koşan adam Suat Demirci başarı halkasına bir yenisini Şanlıurfa’da ekledi.

 Geçtiğimiz hafta sonu 3 Kasım 2013 tarihinde bu yıl 3.düzenlenen Şanlıurfa ve Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 10 km yol koşusuna  Alstom Elektrik Aş.çalışanlarından Suat Demirci ve İbrahim Duran katıldı. Şanlıurfa Belediyesi önünden başlayıp  Göbeklitepe istikametine gidiş-dönüş  şeklinde gerçekleşen koşuya Türkiye genelinden yaklaşık 400 kişi katıldı. Güneşli havada ve Şanlıurfa halk oyunları ekibi eşliğinde sporcular önce oynayıp sonra koştular.

 

 

 

SUAT DEMİRCİ BUNU HEP YAPIYOR

Yarışmanın 10 km etabına Alstom Elektrik Aş. adına katılan Suat Demirci 41.58:00 derecesi ile genel sıralamada 9. yaş gurubu sıralamasında birincilik kürsüsüne çıkarak kupa almaya hak kazandı. Genel klasmanda ve yaş grubu sıralamalarında ilk üçe giren yarışmacılara kupanın yanında yöreye has meşhur isot( pul biber) hediye edildi.

 

 

BAŞARIMI ALSTOM ELEKTRİĞE BORÇLUYUM

 

 12 yıldır Atletizm sporuyla ilgilenen ve Türkiye çapında tüm yarışlara katılan Suat Demirci, “yaklaşım 25 yıldır çalıştığı Alstom Elektrik AŞ’nin desteği ile 12 yıldır atletizm yarışmalarına katılıyorum. Firmamın forması ile yarışlara katılmak benim için gurur verici. Bundan sonraki hedefim 17 Kasım’da yapılacak 35. Uluslararası İstanbul Avrasya Maratonunun 10 km etabında yine kentimizi ve firmamı en iyi şekilde temsil etmek olacak. Atletizme desteklerinden dolayı tüm idareci ve yöneticilerime teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.