“Gebze'ye hizmet için yola çıktım”

“Gebze'ye hizmet için yola çıktım”

 AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Dede seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Dede'nin önceki günkü durağı Gebzeliler...

 

AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Dede seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Dede'nin önceki günkü durağı Gebzeliler Derneği ve Gebze Samsun Havzalılar Derneği oldu. Dede, “Gebze'ye hizmet için yola çıktım. Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkımızın beklentilerini iyi anlamak gerekiyor. Bu doğrultuda her gün bir plan ve program dâhilinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

 KENTİN DİNAMİKLERİ HAREKETE GEÇECEK

 

 

Dede, “ Kent yönetimleri kent dinamiklerinin katılımı ile daha şeffaf ve daha verimli hale getirilir. Kent yaşamının bir bir içerisinde olan bu dinamikler yönetimde mutlaka olmalılar, fikirlerini özgürce söyleyebilmelilerdir. Bu dinamiklere kayıtsız kalmayacağım. Yönetimsel anlamda her zaman kapılarını çalacak, fikirlerini alacak ve çalışmalara yön vereceğim. Kurumlarımızın derneklerimizin sorunları ile yakından ilgilenecek ve onları sahipsiz bırakmayacağız” diye konuştu. Dede, “Doğru plan ve projeler ve doğru zamanlama ile çözülemeyecek sorunumuz yok. Sorunları belirlemek, bu sorunların takipçisi olmak için ekibimizi sağlıklı ve işinin ehli insanlarla oluşturacak ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Her kesimin mutluluğu içinde kesinlikle ayrım yapmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.