Gebzespor’a gol Makinesi !

Gebzespor’a gol Makinesi !

Gebzespor geçtiğimiz sezon Antalya’nın BAL’da mücadele eden temsilcisi Kepez Belediyespor’da 18 gol atan Emrah Şenol’u transfer etti.

EN ETKİLİ GOLCÜ 
Bölgesel Amatör Lig’de transferin en hareketleri takımları arasında yer alan Gebzespor kadrosunu sil baştan yenilediği için neredeyse her gün bir transfer yaparken son transferi Emrah Şenol oldu. Son iki sezondur Kepez’de oynayan geride bıraktığımız sezonda rakip ağlara 18 gol bırakan 26 yaşındaki forvet, yeni sezonda Gebzespor forması giyecek.
BİR MAÇTA YEDİ GOL 
Kepez'de 9 numaralı formayı giyen Gebzespor’un yeni transferi, 18 golün 7’sini bir maçta kaydetti. Kepez’in Tavas Birlik’i 21-0 yenip haberlere konu olduğu maçta rakip ağları 7 kez sarsan Emrah Şenol gol yüzdesi yüksek bir oyuncu. BAL Ligi’nde 85 maça çıkan ve 40 gol atan Emrah’ın profesyonel lig tecrübesi de bulunuyor.
DARICA’YA İKİ GOL ATTI
Sandıklı, Cizre ve Manavgat’ta profesyonel lig havası soluyan Emrah Şenol, 2015-2016 sezonunda Sandıklı forması giyerken Darıca Gençler Birliği’ne rakip olarak Sandıklı’da oynanan maçta takımını 2-1’lik galibiyete taşıyan golleri atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.