GEBZESPOR ŞİRKETLEŞMEYE GİDEBİLİR

GEBZESPOR ŞİRKETLEŞMEYE GİDEBİLİR

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’dan flaş öneri.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar 10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında dün gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı. Ayar, Gebzespor hakkında önemli açıklamalarda bulunurken kulübün şirketleşmeye gitmesi düşünülebilir’ diye konuştu.

KURTULUŞ ALTYAPIDA

Gebze Belediyesi ve Ak Parti Gebze teşkilatı olarak Gebzespor’a sezon başında önemli destekler verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Ayar;  Gebzespor hepimizin ortak değeridir. Başarılı olmasını cani gönülden isteriz. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa yaptık ve yapmaya devam ederiz, kulübün yıllardır aynı sorunlar yaşadığını ve artık bir değişimin olması gerektiğini kaydeden Ayar, kalıcı gelir üretecek projeler ve kendi futbolcusunu kendisi üreten bir yapı hazırlamak gerek. Gebzespor’un kurtuluşu öz kaynaklarındadır.

ŞEFFAF OLMAK GEREK

İdari yapının toplumun sevdiği ve güvendiği isimlerden oluşması gerektiğini ifade eden Başkan Ayar, bu yapıyı sağlam temellere kurmak gerek. Her şey kamuoyuna açık olmalı. Kulüp ve kulübü temsil edenler güven vermeli ki destekler her zaman ve sürekli olmaya devam etsin.

ALTYAPIYA YÖNELMEK ŞART

 ‘Türk futbolunda olduğu gibi bölge futbolumuzda da ana problemin ekonomik darboğaz olduğunu söyleyen Ayar şöyle devam etti; kulüplerimizin kalıcı gelirler elde edecek projeler üretip, mutlaka altyapıya yönelerek kendi futbolcusunu üretmesi gerekiyor. Taşıma su ile değirmen dönmez. Gebze nüfusu, potansiyeli ve futbolcu havuzu buna oldukça müsait.

YENİ DÖNEMDE DEĞİŞİM SİNYALİ

Gebzespor’un ciddi bir değişime ihyacı olduğunu ifade eden Ayar, bu takımın en az TFF 1.ligde olması gerekiyor. Sıradan mahalle ilçe takımları artık BAL liginde 3.ligde Gebzespor’un yeri en az TFF 1.lig olmalıdır.

Burada bizlere de görev düşüyor. Yeni dönemden itibaren çalışmalar olacak. Gebzespor’un topluma güven veren bir yapıya kavuşması ve üst liglerde olması için bir yol haritası belirlemek gerekiyor’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.