GEBZESPOR HIRS KÜPÜ

GEBZESPOR HIRS KÜPÜ

 Grup maçlarının bitimine 4 hafta kala tüm ipleri elinden bulunduran Gebzespor hafta sonunda deplasmanda Kestel Belediyespor’un konuğu olacak. Gebzespor...

 

Grup maçlarının bitimine 4 hafta kala tüm ipleri elinden bulunduran Gebzespor hafta sonunda deplasmanda Kestel Belediyespor’un konuğu olacak. Gebzespor Bursa’dan 3 puanla dönmesi durumunda grup şampiyonluğuna dev bir adım daha atacak.

Önceki gün  keyifli bir antrenman geçiren Menekşe’de arzu ve istek tavan yaptı. Görünen o ki, Pazar günü Kestel’de tüm yollar 3 puana çıkacak.

KESTEL FORMDA

4-2’lik galibiyetin rövanşında Pazar günü Kestel Belediyespor’un konuğu olacak olan Gebzespor, büyük ölçüde şampiyonluğu getirecek maçın hazırlıklarını dün Alaettin Kurt Stadı’nda saat 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü. Daha önce 4 kez üstünlük kurduğu rakibi karşısında 5’te 5 yapmak isteyen Menekşe’de moral ve motivasyon tepe noktasına ulaştı. Kestel’in son oynadığı Bursa Zaferspor maçını yerinde izleyen Gebzespor antrenörü Önder Yılmaz, rakibi artı ve eksi yönlerinde analiz edip adeta ezberlediklerine vurgu yaptı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.