GEBZESPOR FIRTINASI BAŞLADI

GEBZESPOR FIRTINASI BAŞLADI

Gebzespor 4.hafta maçında Yomraspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçti. Mor menekşeleri zafere taşıyan golleri Kemal, Emre ve Oğuz kaydetti.

Karşılaşmaya oldukça coşkulu başlayan Gebzespor güçlü rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirdi.  25.dakikada Kemal’in golüyle öne geçen temsilcimiz ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan temsilcimiz 55.dakika yıldızı Emre Fırtına’nın 25 metreden attığı harika golle 2-0 öne geçti. Son sözü ise 88.dakikada Oğuz Başaran söyledi.

UMUTLU COŞKULU FUTBOL

5 yıl sonra döndüğü profesyonel ligdeki ilk 3 maçında galibiyet alamayan Gebzespor, konuk ettiği Yomraspor karşısında kelimenin tam anlamıyla coştu. Sahadan 3-0 gibi net bir galibiyetle ayrılan Mor-Beyazlılar 3 puan siftahı yaparken, gelecek için de umut verdi. Mor-Beyazlılar bu hafta Tepecik deplasmanına çıkacak.

KÖRFEZ FARK YEDİ

Tamamı genç ve deneyimsiz oyuncu kadrosuyla yoluna devam eden Körfez SK ise Nevşehir Belediye deplasmanında farklı yenilgiden kurtulamadı. Temsilcimiz iki devrede ikişer gol yedi. Son golün geçen sezon Körfez SK’nın kaptanlığını yapan Raif Kandemir’den gelmesi anlamlıydı. 4’ncü haftayı da puansız geçen temsilcimizin son sıradaki yeri değişmedi. Kırmızı-Beyazlılar bu hafta evinde Karaköprü ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.