“Gebze’nin trafiğini rahatlatacağız”

“Gebze’nin trafiğini rahatlatacağız”

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği (GESİDER) Başkanı Nurullah Sular ve yönetimini ağırladı.

üyükakın, "Gebze esnafımızın ve vatandaşlarımızın beklediği daha güvenli daha kaliteli trafik için çalışıyoruz. Metro projemiz, esnafımızın ve halkımızın beklediği kaliteli ulaşıma büyük katkı sunacak” dedi.

ESKİ ÇARŞI KONUŞULDU
GESİDER yöneticileri Rasim Küçükgüzel, Mustafa Kurşun, Hakan Koç, Cengiz Karakol, Sefa Öztürk ve Yunus Kahraman'ın da hazır bulunduğu ziyarette, dernek yöneticilerinin Eski Çarşı ile ilgili hazırladığı proje dosyasını inceleyen Büyükakın, "Bu çalışmayı Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte hem sizler hem de bizler inceleyelim. Büyükşehir Belediyesi olarak üstümüze düşen bir vazife olur ise gerekeni yapacağız" açıklamasını yaptı.

"GEBZE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ADIMLAR ATIYORUZ"
Gebze'nin trafiğini rahatlatacak bir çalışmayı da hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Büyükakın, "Genel Sekreterliğim döneminde Gebze bölgesinin trafik problemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım. İlgili arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Bu çalışmayı hayata geçirip Gebze trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağız" ifadelerini sarf etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.