Gebze’nin kurtuluşu kutlandı

Gebze’nin kurtuluşu kutlandı

 Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91’nci yıldönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Düzenlenen kutlama programı...

 

Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91’nci yıldönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Düzenlenen kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Programa Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkan yardımcısı ve vekili Nilay Ayran, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Garnizon Komutan vekili Jandarma Yüzbaşı Emre Doğangüzel, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, sivil toplum kuruluşlar yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BİRLİK VE BÜTÜNLÜK MESAJI

Gebze Belediyesi Mehteran Takımının gösterisiyle başlayan program yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yaptı. Kurtuluş günlerinin sorumlukları hatırlatan çok özel günler olduğunu söyleyen Ayran, “ Bu günler millet ve devlet olarak nereden nereye geldiğimizi bir daha gözden geçirmemizi sağlayan müstesna günlerdir. Bizler yeter ki birlik olalım. Kurtuluşumuzu kutladığımız Gebze’de büyük bir değişim yaşanıyor. Gebze yeni projeler ile daha da güzel olacak. Tüm Gebze halkının düşman işgalinden kurtuluşunun 91’nci yıldönümü kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından ilçedeki okullarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Program öğrencilerin halk oyunları gösterisi sunması ve şiir okunması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.