Gebzeliler tertemiz su içiyor

Gebzeliler tertemiz su içiyor

Gebze’ye yapılan 42 kilometrelik içme suyu hattıyla Gebzeliler artık mis gibi bir alt yapıya sahip. Gebzeliler artık Türkiye’nin en hijyenik ve kaliteli...



Gebze’ye yapılan 42 kilometrelik içme suyu hattıyla Gebzeliler artık mis gibi bir alt yapıya sahip. Gebzeliler artık Türkiye’nin en hijyenik ve kaliteli suyunu tüketiyor.

ALTYAPIDA YENİ DÖNEM
Gebze genelinde başlatılan alt yapı hamlesi, ilçe tarihinde önemli bir dönüm noktası. Yıllardır kullanılan eskimiş su, kanalizasyon ve atık su borularının tamamı değiştirildi. Birçok belediyenin kaçındığı alt yapı hizmetlerine AK Parti önemle eğildi. Gebze için kalıcı projelere imza atılması gerektiğini vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzelilerin en iyi hizmete layık olduklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak Gebze’ye tarihinde olmadığı kadar hizmet getirdiklerini vurgulayan Başkan Köşker, “Kolay değil; Gebze’mizde 154 kilometre atık su hattı döşedik. Eski alt yapıyı söküp attık. Daha önce yağmur suyu hattımız yoktu. Şuan 20 kilometreye yakın yağmur suyu hattımız var.
GEBZE’YE TERTEMİZ İÇME SUYU
Gebzeli vatandaşlarımız artık tertemiz borulardan geçen içme suyunu kullanıyor. Tam 42 kilometre içme suyu hattı yenilendi. Musluktan akan sularımızı kısa aralıklarla analiz yaptırıyoruz. Gebzeliler Türkiye’nin en kaliteli içme suyunu tüketiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği destekle, hizmetlerimizin kalitesi maksimum noktaya çıkıyor. Vatandaşımızın sadece gözünü boyayacak hizmetler asla yapmadık. Geleceği planlayıp Gebze’nin önümüzdeki 100 yılına göre çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.