Gebzeliler meydanda bayramlaştı

Gebzeliler meydanda bayramlaştı

Gebzeliler bayramın ikinci gününde kent meydanındaki bayramlaşmada bir araya gelerek kucaklaştı, bayramlaştı.İL VE İLÇE PROTOKOLÜGebzeliler Kent Meydanı’nda...

Gebzeliler bayramın ikinci gününde kent meydanındaki bayramlaşmada bir araya gelerek kucaklaştı, bayramlaştı.

İL VE İLÇE PROTOKOLÜ

Gebzeliler Kent Meydanı’nda bayramlaştı. Bayramın 2. günü Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi’nde düzenlenen kent bayramlaşması Gebzelileri ve kent protokolünü bayram birlikteliğinde bir araya getirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen kent bayramlaşmasına Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AKP İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Gebze’nin eski belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, belediye meclis üyeleri, kentin sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

GEBZE BİR ARADA KUCAKLAŞTI

Bayramlaşma törenin açılışında bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Dini ve milli bayramlarımız, bizleri kaynaştırmada, dostlukların tesis edilmesinde önemli bir yeri var. Gebze’mize hamdolsun ki her bayram birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerini yaşıyoruz, paylaşıyoruz. Gebzeli hemşerilerime, aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte; sağlık sıhhat içerisinde daha nice bayramlar geçirmelerini yüce rabbimden niyaz ederim. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

SADECE KURBAN KANI AKIYOR

Başkan Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, “İslam coğrafyasında kurbanlar kesilip sevinç yaşanıyor. Dünya coğrafyasında ne yazık ki savaşlar ve yaşanan acılar, kan ve gözyaşı var. Ülkemizde ise sadece kurban kanı akıyor. Geçen süre içerisinde ülkemizdeki değişime birlikte şahitlik ediyoruz.

VİZYONU VE HEDEFİ OLAN TÜRKİYE

2023 ve 2071 hayalleri ve hedefleri olan ülkemizde birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Civelek’in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise “Gebze’ye gönül veren herkese selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım” dedi. Konuşmaların ardından protokol ile vatandaşlar kültür merkezinin fuaye alanında bayramlaştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.