GEBZELİ KULÜPLER NE YAPSIN?

GEBZELİ KULÜPLER NE YAPSIN?

Yaklaşık 20 kulüp Gebze Kulüpleri Metin Oktay stadında idare ediyor. Körfez’li 9 kulübe 2 stat yetmiyor.Bir araya gelen Körfez’de faaliyet gösteren...

Yaklaşık 20 kulüp Gebze Kulüpleri Metin Oktay stadında idare ediyor. Körfez’li 9 kulübe 2 stat yetmiyor.

Bir araya gelen Körfez’de faaliyet gösteren spor kulüpleri, antrenman sahalarının yetersiz olduğunu dile getirdi

Körfez'de faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüpleri gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda özeleştiri yapan kulüp yetkilileri, ayrıca ilçedeki antrenman sahalarının yetersizliğini dile getirdi. Tütünçiftlik sahilinde bulunan Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya altı kulübün yetkilileri katıldı. 

 

ÖZKAN'DA TOPLANTIDAYDI

Belediye meclis üyesi ve spor danışmanı Metin Özkan'ın da hazır bulunduğu toplantıya Esenspor başkanı Kenan Ay, Yeniyalı Barbarosspor başkanı İzzet ibiş, Yarımcaspor başkanı Eyüp Çakal ve teknik direktör Arif Şenelli, İlimtepe FK başkanı Murat Durul, Davut Yanık ve teknik direktör Hüseyin Çoban, Yeniyalıspor teknik direktörü Adem Portal katıldı. 

 

BASINDA YER ALAMIYORUZ

Toplantıda ilgisizlikten yakınan Murat Durul basında kendilerini tam olarak yansıtamadıklarını belirterek, ‘'Bundaki eksiklik bizden de kaynaklanıyor. Gazetelere baktığımda diğer ilçe kulüplerinin haberlerini görüyorum. Ancak, Körfez İlçesi'nde 7, Hereke'de 2 amatör futbol kulübü olmasına rağmen sesimizi duyuramıyoruz. Bundan sonra basınla daha yakın ilişki kuracağız. Sizlerinde ilgisini bekliyoruz''  dedi.

 

ANTRENAMAN YAPACAK YER YOK

İlçede antrenman yapacak yer sıkıntısı da yaşadıklarını dile getiren Durul, “İlçemizde dokuz takım faaliyetlerini sürdürüyor. Buna karşılık Hereke ve Körfez'de birer saha bulunuyor. Haliyle bu durum kimseye yeterli olmuyor. Belediye başkanımız kulüplere maddi konularda destek sağlıyor. Ama biz paradan çok tesis ve imkanların arttırılmasından yanayız” şeklinde sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.