Gebzeli Dağcılar,  Yemekte Bir araya geldi

Gebzeli Dağcılar, Yemekte Bir araya geldi

 Gebze Dağcılık ve Doğa sporları kulübü (GEDOSK) yöneticileri ve üyeleri kulüp yemeğinde bir araya gelerek etkinlikleri değerlendirdiler.   Gebze...

 

Gebze Dağcılık ve Doğa sporları kulübü (GEDOSK) yöneticileri ve üyeleri kulüp yemeğinde bir araya gelerek etkinlikleri değerlendirdiler.

 

 

 Gebze Dağcılık ve doğa sporları kulübü yönetimi tarafından organize edilen kulüp yemeğinde  bir araya gelen dağcılar, güzel bir akşam yemeğinde  bir arada olmanın  bütün güzelliklerini yaşadılar, dağları ve zirveleri, yeni yürüyüş rotalarını konuştular. Yemekte konuşma yapan Kulüp başkanı Hasan Boyacı, kulüp yemeğinde dostlar ile buluşmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Ayrıca, Hep zirvelerde değil, ara sıra akşam yemeklerinde  bir araya gelmenin sosyal birlikteliğin gereği olduğunu dile getirdi. Kulüp basın sözcüsü Rıdvan Şükür, bu tür yemeklerin devam edeceğini, birlikte yemek yemeyi alışkanlık haline getireceklerini söyledi.  Neşeli bir ortamda yenilen kulüp yemeği gecenin ilerleyen saatlerin de son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.